• ورود کاربر
Upgrade
آرشا نیوز
تبلیغات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • غذا
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • غذا
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آرشا نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

رژیم غذایی سرشار از مخمرها با کاهش التهاب همراه است

جولای 14, 2021
در غذا
0
740
اشتراک گذاری
3.5k
بازدیدها

به گفته محققان، یک رژیم غذایی غنی از غذاهای تخمیری باعث افزایش تنوع میکروب های روده و کاهش علائم مولکولی التهاب می شود.

به نقل از آرشانیوز، در یک آزمایش بالینی، ۳۶ فرد بزرگسال سالم به طور تصادفی در یک رژیم غذایی ۱۰ هفته‌ای که شامل غذاهای تخمیر شده یا پر فیبر بود، قرار گرفتند. این دو رژیم غذایی تأثیرات متفاوتی بر روی میکروبیوم های روده و سیستم ایمنی بدن داشتند.

خوردن غذاهایی مانند ماست، کفیر، پنیر دلمه‌ای تخمیر شده، کیمچی و سایر سبزیجات تخمیر شده، و چای کومبوچا منجر به افزایش تنوع کلی میکروب‌های روده شد.

«جاستین سوننبرگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه استنفورد آمریکا، در این باره می‌گوید: «این یک یافته خیره کننده است که نشان می‌دهد چگونه یک تغییر ساده در رژیم غذایی می‌تواند میکروبیوم های روده را در میان گروهی از بزرگسالان سالم، دوباره تولید کند.»

علاوه بر این، چهار نوع سلول ایمنی در گروه غذاهای تخمیر شده فعالیت کمتری نشان دادند. سطح ۱۹ پروتئین التهابی اندازه گیری شده در نمونه‌های خون نیز کاهش یافت. یکی از این پروتئین‌ها، اینترلوکین ۶، است که با بیماری‌هایی مانند آرتریت روماتوئید، دیابت نوع ۲ و استرس مزمن مرتبط است.

وی در ادامه افزود: «رژیم های غذایی با هدف قرار دادن میکروبیوم های روده می‌توانند وضعیت ایمنی بدن را تغییر دهند و شیوه‌ای امیدوارکننده برای کاهش التهاب در بزرگسالان سالم هستند. این یافته در مورد همه شرکت کنندگان در مطالعه که به گروه غذایی حاوی مخمرهای بیشتر اختصاص داده شدند سازگار بود.»

در مقابل، هیچ یک از این ۱۹ پروتئین التهابی در شرکت کنندگانی که به رژیم غذایی با فیبر بالا و غنی از حبوبات، دانه‌ها، غلات سبوس دار، مغزها، سبزیجات و میوه‌ها اختصاص یافته بودند، کاهش پیدا نکرد.

شواهد گسترده‌ای نشان داده است که رژیم غذایی، میکروبیوم های روده را شکل می‌دهد که می‌تواند بر سیستم ایمنی بدن و سلامت کلی تأثیر بگذارد. تنوع کم میکروبیوم با چاقی و دیابت ارتباط دارد.

مطالب مرتبط

غذا

عوارض مصرف غذا با طبع سرد

مارس 8, 2023
غذا

رونمایی ازپوستر ” جشنواره ملی مسابقه آشپزی افراد تاثیرگذار دارای معلولیت “

فوریه 24, 2023
غذا

اسرار آشپزی؛ غذاهای ایرانی چطور خوشمزه تر می شوند؟

فوریه 23, 2023
غذا

تلاش های بی وقفه و ایده های طراحان جوانان ایرانی در کافه رستوران البا

ژانویه 30, 2023
غذا

در بسیاری از مقاصد گردشگری، خوراک‌های در مجموعه نان و شیرینی از شاخص‌های راهبردی است که در تولید ثروت و اشتغال در مقاصد گردشگری یاری می‌رساند

جولای 14, 2022

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر

چالشهای قانون کار در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و مشکلات کارگران

جولای 7, 2021

رشد تعداد سلبریتی‌ها باعث فراموش شدن مهارت‌های کارآفرینی شده است

آوریل 7, 2023

بیم و امیدهای تولید زیر ذره بین قشم

می 22, 2023
آرشا نیوز

پایگاه خبری آرشا نیوز براى جمع آوری و اطلاع رسانی مهمترین لینکهای خبری روز در فضای مجازی فارسی زبان ایجاد شده است. این پایگاه آخرین تحلیل‌ها و گزارش‌ها از مهم‌ترین اتفاقات روز ایران و جهان را به صورت آنلاین در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.

دسته ها

  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • غذا
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • مد و زیبایی
  • ورزش
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ارسالی ها

  • وعده‌ای که صادقانه محقق شد
  • محصول nbs توصیه جدی سازمان ملل به کشورهای در حال توسعه برای ارتقاء شاخص های سلامت
  • سفر تیم ملی فوتبال پیشکسوتان ایران به ویتنام

طراحی سایت آریان وب

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • غذا
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش

طراحی سایت آریان وب