• ورود کاربر
Upgrade
آرشا نیوز
تبلیغات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • غذا
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • غذا
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آرشا نیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مقدار کم اُمگا ۳ عامل قوی پیش بینی کننده مرگ زودهنگام است

جولای 7, 2021
در غذا
0
741
اشتراک گذاری
3.5k
بازدیدها

نتایج یک تحقیق جدید نشان داد که شاخص پایین اُمگا ۳ در پیش بینی مرگ زودرس به اندازه سیگار کشیدن بسیار قدرتمند است.

به نقل از آرشانیوز، بیماری قلبی عروقی هنوز هم دلیل اصلی مرگ و میر در سطح جهان است و می‌توان با تغییر فاکتورهای رفتاری مانند رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی و استفاده از دخانیات و الکل، خطر را کاهش داد.

از اینرو محققان معتقدند نشانگرهای زیستی که گزینه‌های سبک زندگی را ادغام می‌کنند ممکن است به شناسایی افراد در معرض خطر کمک کرده و برای ارزیابی رویکردهای درمانی، جلوگیری از عوارض و تأخیر در مرگ مفید باشند.

در میان نشانگرهای زیستی مبتنی بر رژیم غذایی، اسیدهای چرب هستند که آشکارا با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر به هر علتی همراه هستند. این اسیدهای چرب شامل اُمگا ۳، EPA و DHA است که به طور معمول در ماهی‌هایی مانند قزل آلا و شاه ماهی یافت می‌شوند. همچنین مکمل‌هایی امگا ۳ مانند مکمل روغن ماهی و روغن جلبک هم در دسترس هستند.

طبق گزارش سال ۲۰۱۸ که شامل ۲۵۰۰ شرکت کننده بود که به مدت میانگین ۷.۳ سال تحت نظر بودند مشخص شد مبنای میزان EPA + DHA که شاخص اُمگا ۳ تلقی می‌شود، ارتباط قابل توجهی با خطر مرگ به هر دلیلی دارد.

در حقیقت، افرادی که بالاترین شاخص اُمگا ۳ را داشتند در مقایسه با افرادی که پایین‌ترین شاخص اُمگا ۳ داشتند، ۳۳ درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودهنگام بودند.

شاخص اُمگا ۳، اندازه گیری میزان EPA و DHA در غشاهای گلبول قرمز است که نشانگر وضعیت اُمگا ۳ است. شاخص اُمگا ۳ مطلوب، ۸٪ یا بالاتر، شاخص اُمگا ۳ متوسط بین ۴٪ تا ۸٪ و شاخص اُمگا ۳ پایین ۴٪ و کمتر است. شاخص اُمگا ۳ زیر ۴ درصد خطر مرگ زودرس را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

«مایکل مک برنی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «جالب است بدانید که در ژاپن، که میانگین شاخص اُمگا ۳ بیش از ۸٪ است، طول عمر تخمین زده شده حدود ۵ سال بیشتر از ایالات متحده است که میانگین شاخص اُمگا ۳ آن حدود ۵ درصد است. از اینرو، عملاً مواد غذایی که شاخص اُمگا ۳ را تغییر می‌دهند ممکن است به افزایش طول عمر کمک کنند.»

مطالب مرتبط

غذا

عوارض مصرف غذا با طبع سرد

مارس 8, 2023
غذا

رونمایی ازپوستر ” جشنواره ملی مسابقه آشپزی افراد تاثیرگذار دارای معلولیت “

فوریه 24, 2023
غذا

اسرار آشپزی؛ غذاهای ایرانی چطور خوشمزه تر می شوند؟

فوریه 23, 2023
غذا

تلاش های بی وقفه و ایده های طراحان جوانان ایرانی در کافه رستوران البا

ژانویه 30, 2023
غذا

در بسیاری از مقاصد گردشگری، خوراک‌های در مجموعه نان و شیرینی از شاخص‌های راهبردی است که در تولید ثروت و اشتغال در مقاصد گردشگری یاری می‌رساند

جولای 14, 2022

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر

مانیا مخالفی: 30 درصد درآمدم برای آموزش در کودکان کار است

مارس 28, 2022

منتظر پلاسکوهای جدید باشیم

می 10, 2022

چاپ دوم کتاب «گنجینه صلح و دوستی» توسط استاد ابراهیم صنوبر

فوریه 9, 2022
آرشا نیوز

پایگاه خبری آرشا نیوز براى جمع آوری و اطلاع رسانی مهمترین لینکهای خبری روز در فضای مجازی فارسی زبان ایجاد شده است. این پایگاه آخرین تحلیل‌ها و گزارش‌ها از مهم‌ترین اتفاقات روز ایران و جهان را به صورت آنلاین در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.

دسته ها

  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • غذا
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • مد و زیبایی
  • ورزش
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

آخرین ارسالی ها

  • وعده‌ای که صادقانه محقق شد
  • محصول nbs توصیه جدی سازمان ملل به کشورهای در حال توسعه برای ارتقاء شاخص های سلامت
  • سفر تیم ملی فوتبال پیشکسوتان ایران به ویتنام

طراحی سایت آریان وب

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • غذا
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش

طراحی سایت آریان وب